Onderwijs

Politicologie

De Universiteit van Amsterdam biedt diverse bachelors en masters in Politicologie aan, evenals zomerprogramma's gerelateerd aan Politicologie.

Bacheloropleidingen

Het College Sociale Wetenschappen (CSW) biedt de volgende disciplinaire en interdisciplinaire bacheloropleidingen in Politicologie aan:  

Schakelprogramma

Het schakelprogramma Politicologie is speciaal ontwikkeld voor hbo‐ en wo-afgestudeerden van aan Politicologie verwante opleidingen en die de master Politicologie willen volgen.

Masteropleidingen

De Graduate School of Social Sciences biedt de volgende disciplinaire en interdisciplinaire masteropleidingen in politicologie aan. Het onderwijs is Engelstalig.

Research masteropleidingen

De Graduate School of Social Sciences heeft tweejarige research masteropleidingen ontwikkeld voor excellente studenten die zich richten op een onderzoeksloopbaan. In vergelijking tot de eenjarige masteropleidingen bieden deze research masteropleidingen een meer verdiepende studie met aanvullende onderzoeksmethodologie, vaardigheidstraining en ervaring in de top-onderzoeksgroepen van het Amsterdam Institute for Social Science Research. De opleidingen bereiden studenten voor op het schrijven van een PhD thesis en een academische loopbaan, maar ook op een onderzoeksgerichte carrière buiten de academische wereld.

De GSSS biedt de volgende research masteropleiding op het gebied van politicologie aan: 

Zomerprogramma's

Het Summer Programmes office van de Graduate School of Social Sciences in Amsterdam organiseert jaarlijks intensieve zomerprogramma's op diverse terreinen. Alle programma's zijn Engelstalig. Voor politicologen zijn de volgende zomerprogramma's interessant: 

Gepubliceerd door  Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen

28 november 2017